Bye bye run streak

En månad. I en hel månad har jag sprungit varje dag. Jag har trotsat trötthet, roligheter och soffan.

Kroppen har svarat bra på träningen och de flesta av dagarna har kroppen känts utvilad. Andra dagar, särskilt i början, var det som att springa i sirap.

Distans: 224 km, 7,5 km/dag
Tid: 21:50:41, 43 min/dag
Snittempo: 5:51 min/km

Erfarenheterna är att jag verkligen har lyckats att lura mig själv. Jag hade inte sprungit över 50 km per vecka med mitt gamla och ad hoc upplägg av planering. Kroppen klarar av och anpassar sig mycket mer än vad man tror.

Det tar också fruktansvärt mycket tid. Tid jag känner att jag inte vill lägga ner varje dag. Jag kommer att gå tillbaka till att träna färre dagar i veckan. Jag kommer dock att springa längre vid varje träningstillfälle istället.

Det har varit en helt suverän uppstart av min träning och kanske kommer jag att återkomma till den här sortens träning.

Nu har jag varit ute på min sista run streak för den här gången!

Annons
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s