Nya skor!

Det blev ett par Skechers GoRun Ultra som jag hintade om i ett tidigare inlägg.

image

Skechers GoRun Ultra

Problemet jag har haft med tidigare modeller av Skechers GoRun är att jag har fått skavsår i främre delen av hålfoten av dem. Inte så med GoRun Ultra. Jag behöver kanske springa lite längre sträckor i dem för att helt vara på den säkra sidan.

Idag sprang jag på grusvägar i de sörmländska skogarna. Vädret var riktigt vackert och temperaturen på fyra-fem grader. Jag sprang dryga 13 km i 5,48 min/km och varvade ner genom att gå och jogga ytterligare fyra kilometer.

image

Sörmländsk skog och grusväg

Det kändes bra och skorna, som är ultradämpade, fungerade bra. De kändes inte alls svampiga och markkontakten var bra.

Då har jag i alla fall två par skor att alternera mellan när jag springer långpass – Skechers GoRun Ultra och Brooks Pure Grit (första modellen som tyvärr har slutat att tillverkas).

Om GoRun Ultra fortsätter att imponera kanske jag till och med springer lopp i dem.

Annons
Detta inlägg publicerades i Träning, Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s